Το όραμά μας

NATURAL HEALTHCARE

Ask Pharma

HPLC-training

Όραμα & Σχέδια

Πιο υγιεινή ζωή για όλους. Αυτή είναι η βασική μας προτεραιότητα στην Ask Pharma.

Αφιερώνουμε όλες τις προσπάθειές μας, το πάθος και την εμπειρογνωμοσύνη μας στο όραμα για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγειονομικής περίθαλψης, επικεντρωμένη στον ασθενή. Τα φάρμακά μας παρέχουν αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο υποστήριξης της ικανότητας του σώματος να θεραπεύεται, καθώς και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Αντιπροσωπεύουμε τα φάρμακα της εταιρίας Heel στην Ελλάδα, τα οποία παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά και έχουν μια ιστορία άνω των 60 ετών στη Γερμανία. Τα φάρμακα της Heel είναι διαθέσιμα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Φυσική υγειονομική περίθαλψη προσβάσιμη σε όλους. Αυτό είναι το όραμα της Ask Pharma.

Τα προϊόντα μας

Η υγεία είναι ένα από τα πιο σημαντικά προτερήματά μας. Το καλό είναι ότι ένας ζωντανός οργανισμός είναι σε θέση να αυτορυθμιστεί. Αλλά μερικές φορές ίσως χρειαστεί υποστήριξη - και εκεί έρχονται τα φυσικά φάρμακα Heel.

Our Products

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co
Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

Neurexan®

Το Neurexan είναι ένα φάρμακο που παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο στη Γερμανία από το 2003 και πρόσφατα πήρε άδεια και διατίθεται και στην Ελλάδα από την ως OTC φάρμακο.

Το Neurexan είναι ένας προσεκτικά διαμορφωμένος, συστηματικά παραγόμενος και κλινικά ελεγχόμενος συνδυασμός πολλαπλών συστατικών από τέσσερα αραιωμένα βότανα και ανόργανα συστατικά και ενδείκνυται για την υποστηρικτική θεραπεία του νευρικού άγχους και των σχετικών διαταραχών του ύπνου σε ενήλικες με ήπιο έως μέτριο άγχος (Εάν έχετε συμπτώματα κατάθλιψης , θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Neurexan).

Neurexan: φυσική ανακούφιση για μια δραστήρια ημέρα και μια ήσυχη νύχτα

  • Δεν απαιτείται συνταγή
  • Μη εθιστικό
  • Δεν προκαλεί ζάλη και υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Μη καταγεγραμμένες αλληλεπιδράσεις φαρμάκων
  • σπάνιες παρενέργειες

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co
Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

Traumeel S®

Το Traumeel S είναι φάρμακο που παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο στη Γερμανία για τουλάχιστον 60 χρόνια και έχει πρόσφατα λάβει άδεια και κυκλοφορεί στην αγορά της Ελλάδας , ως OTC φάρμακο, υποστηρίζοντας δύο βολικές συνθέσεις: δισκία και αλοιφή.

Το Traumeel S έχει έναν αποτελεσματικό και καινοτόμο μηχανισμό δράσης χάρη στη συνεργιστική δράση 14 φυτικών συστατικών και ορυκτών, ανακουφίζοντας τα συμπτώματα του πόνου και του οιδήματος που μπορεί να προκύψουν από μικρούς τραυματισμούς όπως διαστρέμματα, μυϊκές καταστάσεις και μώλωπες.

Το δισκίο / αλοιφή Traumeel S είναι κατάλληλο για:

  1. Για ασθενείς υψηλού κινδύνου και για ηλικιωμένους
  2. Αθλητές
  3. Ασθενείς με αντενδείξεις λόγω καρδιαγγειακών και γαστρεντερικών ασθενειών
  4. Ασθενείς που λαμβάνουν φάρμακα ή φάρμακα με γνωστές αλληλεπιδράσεις
  5. παιδιά (tablet > 12 ετών, αλοιφή > 2 ετών)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φάρμακα Heel που παρέχονται από την Ask Pharma, επικοινωνήστε μαζί μας

Contact